Valg Af Trampolin Måtter – Bestemmelse Af Størrelse Og Form – Gymnastik

Lægge dine 4 “- niveau (eller en 4 ” straight edge) på tværs af toppen af to tilstødende stillinger i overensstemmelse med, hvor du ønsker væggen. Prøv også at lave dem alle om niveau med hinanden (du kan bruge en line-niveau eller laser-niveau eller lige overskue det – nøjagtig måling kommer senere). Gøre dette ved at måle ned fra laser-niveau linie en fast afstand på alle indlæg, og skal du bruge din hastighed pladsen til at gøre sikker på, at målingen er overført til begge sider af indlæg uden at vige. Bind et stykke mason ‘s linje (mason’ s linje er streng, der ikke strækker sig eller synke – tilgængelig i dit hjem center i midtergangen de sælger lod bobs og kridt linjer og lignende) til center indsats og mark 8′ fra center satse på det.

January 7, 2020

Du skal forvente, at dine beton fundamenter er ikke alle på præcis den samme højde, så bør du starte ud med, hvilken post, der har den højeste beton, som målt ved afstanden ned fra dit niveau linje. Du kan ikke sætte den nederste lamel af væggen nogen, der er lavere end den højeste konkrete fod, medmindre du planlægger at gøre nogle hak skære i lameller til at klare det konkrete. Det er en fancy måde at sige, at de er trapezformet, og dermed er de faktisk ikke kan bevæge sig fremad, når de er sat på plads, uden at skubbe indlæg. Nøglen til dette design er, at væggene er keystoned mellem indlæg.

Hvis barnet er bragt op ved hjælp af læring legetøj og omfatter situationer, hvor han eller hun føler vellykket og lærer de færdigheder, der er nødvendige for at overleve, total uafhængighed vil være det endelige resultat. Du vil ende op med noget, der ligner denne (dog for nøjagtigheden skyld, jeg har faktisk prøvet at gøre dette ved at måle vinklen mellem linjerne, når jeg gjorde det, og det virkede ikke. Børn kan lide at spille spil og svagsynede børn er ikke anderledes. For eksempel, hvis du er i færd med en 14′ trampolin, som jeg er, radius af en trampolin er 7′ (radius er halvdelen af diameter).

Så skal du vælge en radius, der er store nok til at være uden hul. Stræk det ud til at jorden forbi hullet og smadre en af dine 12 stave i jorden på det 8′ – mærket. Jeg har lyst til at banke nogle pæle i jorden for at markere disse vinkler, læs hele artiklen så jeg vil tilføje en fod til at klare kanten af hullet. Så jeg har en 8′ radius for mærkning indsatser. Hvad det siger, er, at uanset af hvilken radius, du har valgt for indsatser, kan afstanden i lige linje fra midten af en aktiepost til midten af den næste er 0.517638 gange denne radius. Du har 4 nedskæringer at gøre i denne vinkel, så er du nødt til at vende tilbage til det tre gange mere. Markere den øverste af de stillinger, der med blyant langs den side af det niveau, som du vil komme tilbage, og frem på det et par gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *