Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Selvbruner test 2013 – Hvilken er den bedste selvbruner?

Selvbruner test 2013 – Hvilken er den bedste selvbruner?

selvbruner

Hvilken selvbruner er den bedste? I denne artikel ser vi nærmere på de forskellige tests, der er foretaget af selvbrunere.

2013: Bäst-i-test.se

Bäst-i-test.se selvbruner test


I 2013 foretog det svenske testmagasin Bäst-i-test.se en test af 7 forskellige selvbrunere. Testen blev foretaget af de to kosmetologer Maja og Klara.

Modeller i selvbruner testen:

7 selvbruner
Decleor Aroma Sun 125 mL – bedst i test
����������
Pris: 320 kr
Selvbruneren er rigtig god og varig. Konsistensen er god og den brune farve er smuk og naturlig. Det er ikke ligefrem en billig selvbruner, men beskrives som klart den bedste i testen.

6 selvbruner
i.d. bare Minerals Faux Tan 128ml
����������
Det endelig resultat er flot og vare længe. Hvis du er bleg skal du starte forsigtigt med denne creme. Cremen er tyk og kommer alligevel hurtigt ind i huden. Sørg for at vask hænderne hurtigt efter brug af denne selvbruner.

5 selvbruner
L’Oréal Sublime Bronze Self Tanning Gel 150 ml
����������
Pris: 150 kr
Selbruneren fra L’Oréal er let at anvende, men også klistert. Præcis som den lover, leverer den en herlig gylden farve. Cremen dufter lidt af solcreme. Den er meget overkommelig og den bedste til prisen i testen.

4 selvbruner
Piz Buin Self Tan Lotion 150 ml
����������
Selvbruneren fås i forskellige styrker, som passer til forskellige hudfarver. Hvis du er mørk skal vælg det maksimale og hvis du er meget lys så vælg minimum. I testen klarer selvbruneren sig rigtig godt, men de negative sider er den stærke duft.

3 selvbruner
Tan Can Sun Spray 250ml
����������
Med Tan Can Sun spray undgå du at rode med cremen. Den er perfekt for begyndere. Du bør spraye sparsomt for ellers gives en unaturlig farve. Farven kan svær at få af.

2 selvbruner
Clarins Liquid Bronze Self Tanning 125 ml
����������
Selvbruneren tager lang tid før den træder i kraft og den kræver flere lag, men det er let at tilpasser til sin egen hudfarve. Den er ikke blandt de bedste produkter i testen.

1 selvbruner
Nivea Sun Self Tan Lotion
����������
Dette er en meget billig selvbruner, som i testen viser, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Cremen giver en unaturlig farve og fungerer generelt ikke særlig godt. Aromaen er desuden stærk.

Du kan læse hele selvbruner testen på Bäst-i-test.se

Tips ved brug af selvbruner

Hvis du har meget tør hud anbefales det, at du smører den med body lotion først.
Du skal udvide forsigtighed når du er ved hårgrænsen, albuerne eller knæene.

Leave a reply