Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Norlie udsalg – Lagersalg og tilbud på Norlie

Norlie udsalg – Lagersalg og tilbud på Norlie

Norlie


Følgende webshops har lige nu Norlie udsalg:

Lidt om Norlie

Norlie er lækkert kvalitets tøj til de piger og drenge, som søger en sofistikeret og enestående stil til en overkommelig pris. Børnetøj fra Norlie er både til piger og drenge i alderen 0-12 år. Norlie er uden tvivl et mærke til de modebevidste typer, som ønsker at iklæde deres børn i enkelt, men unikt tøj. Norlie er kendt for deres tidløse design, som altid tilstræber at skabe traditionelle, klassiske og trendsættende designs i deres kollektioner.

Derudover har Norlie altid haft en stor passion for strik og derved høj garnkvalitet, hvilket er noget, der kommer til udtryk i alle Norlies kollektioner. Norlie blev stiftet i 2005 af Camilla Liedner og Kirsten Nørgaard. Navnet Norlie stammer fra en kombination af de to efternavne.

Leveringstid og handelsbetingelser

Hos Norlie går de meget op i at levere varerne hurtigst muligt. De har sågar optimeret deres leveringsproces for at deres kunder kan opnå fuld tilfredsstillelse. Umiddelbart lige efter du har foretaget din bestilling, bliver dine varer sendt til dig inden for 3-5 hverdage. Derudover bliver varens beløb først trukket fra din konto på samme dag, som varerne sendes fra deres lager.

Når du handler hos Norlie er du også garanteret meget høj sikkerhed, da al information bliver krypteret med SSL. Dette betyder, at kun PBS har adgang til at læse dine kontooplysninger. Fortryder du et køb fra Norlie grundet diverse årsager, kan du meget nemt returnere varen. Det eneste det kræver, er at du blot udfylder den medfølgende returseddel. Du skal dog huske på, at de returnerede varer skal være ubrugte og de skal forblive i den originale emballage. Derudover skal du også huske at gemme din postkvittering som dokumentation for, at din vare er afsendt.

Hvorfor skal jeg købe Norlie tøj?

Norlie børnetøj er lækkert og kvalitetspræget børnetøj, som dit barn kan få rigtig meget glæde af. Der findes utallige farvekombinationer og lækre mønstre både for pigernes og drengenes garderober, som kan sammensættes på talrige måder. Norlie eksperimenterer ikke kun med mange farve nuancer, men også med forskelligt stof. Blandt andet har Norlie inddraget strik som et gennemgående tema i deres kollektioner, hvilket er med til at gøre stilen helt unik. Derudover gør Norlie også brug af en masse spændene prints, som kan pifte ethvert sæt tøj op. Hvis dit barn elsker farver og sjove mønstre, så er Norlie helt sikkert noget for dig og dit barn.

Norlie arbejder kun med de bedste materialer og går meget op i børnenes velvære. Dette indebærer, at dit barn trygt kan iklæde sig tøj fra Norlie og føle sig godt tilpas på samme tid. Det er vigtigt at du køber kvalitets tøj, når det omhandler dine børn, da deres sarte hud skal skånes så meget som muligt, især når de er i så ung en alder. Det er også vigtigt, at dine børn

føler, at de kan bevæge sig i tøjet, så de ikke føler ubehag, når de fx skal lege. Norlie er et meget godt bud på et tøjmærke, som kan sikre dit barn disse ting.

Leave a reply