Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Kuffert | Tilbud | Udsalg | Trolley | Samsonite

Kuffert | Tilbud | Udsalg | Trolley | Samsonite

Kuffert


I denne artikel gennemgår vi alt indenfor kufferter. Vi kommer ind på alt om, hvordan man finder kufferter på tilbud, hvilke mærker der er og meget mere!

Gode kufferter

Hvis du vil have en god kvalitets kuffert, så tag et kig på dem fra Samsonite. Kufferterne fra Samsonite er vældig populære (måske det meste populære kuffertmærke på markedet) og i de tests, der er blevet foretaget indenfor kufferter, har de vundet næsten det hele!

Find et godt tilbud

Hvis du vil finde et godt tilbud på en kuffert, så tag et kig i en tilbudsavis. I en tilbudsavis kan du se de gyldige tilbud på varer i de fleste kædevarehuse. Jeg vil personligt anbefale dig at bruge denne tilbudavis, som er min foretrukne.

Kuffert tests

FPN har lavet en test af 15 forskellige kufferter. I testen er der blevet testet følgende: Hvor nem kufferten er at pakke ned i, hvor vandtæt den er og hvor nem den er at håndtere.
Testens vindere blev Samsonite Aeris Comfort og Samsonite 375 Series F’lite, som begge fik 77 ud af 100 mulige point. Prisen på disse to kufferter er på helholdsvis 2.000 og 1.600 kr.

Testen er blevet udarbejdet af europæiske forbrugerorganisationer.

DR rabatten lavede i 2008 en af test af 3 vidt forskellige kufferter. Følgende kufferter testede de:

  • Visa fra Delsey – fundet i Bilka til 199,00 kr.
  • Aries Travel – købt i Neye for 599,95 kr.
  • D04 fra Samsonite til 1399,00 kr.

Hovedformålet med testen er at tjekke, om det kan betale sig at købe en dyr kuffert, fremfor en billig.
Testens vinder blev modellen fra Samsonite, som var den eneste af kufferterne, som kunne holde vand – og som var i bedst kvalitet.
Konklusionen er altså at dyre kufferter er bedre.

Valg af kuffert

Inden du køber en kuffert, skal du først og fremmest se på dine behov. Hvis de skal bruges på korte rejser (måske i forbindelse med arbejdet) er det ofte ikke nødvendigt med en så stor kuffert. Omvendt er det mest praktisk at have en kuffert med masser af plads, hvis du jævnligt rejser langt – og er længe afsted. Husk på at du kun må have én kuffert med pr. person, når du rejser.

En anden ting du skal være opmærksom på, er hvordan du transporterer kufferten. Kan den rulles eller skal den bæres? De fleste kufferter er dog bygget med hjul, men der er dog modeller, som er svære at transportere rundt.

Du skal huske på at der ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Mange laver den fejl at de køber en billig kuffert, som er upraktisk og i dårlig kvalitet. Det er ofte meget bedre at bruge lidt ekstra penge på kufferten, også få en kuffert i god kvalitet, som holder længe og hvor du ikke skal være bange for dine ting går i stykker på rejsen.

Din kommentar

Vi vil meget gerne høre om hvad dy synes om denne artikel. Skriv meget gerne en kommentar med feedback.

Leave a reply