Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Kroophold | Tilbud | Kroferie I Danmark

Kroophold | Tilbud | Kroferie I Danmark


Denne artikel handler om kroophold i Danmark. I løbet af artiklen vi vil fortælle om følgende:

Kroer i Danmark

Inden man tager på en kroferie i Danmark, bør man se på sine behov; hvor har man lyst til at tage på kroferie henne i Danmark? Når du har gjort det, kan du tage et kig på denne hjemmeside, hvor du kan se kort og placering af langt de fleste kroer i Danmark. Du kan ydermere blive henvist til beskrivelser af de enkelte kroer.

Krohotel.dk samarbejder med over 50 forskellige danske kroer. På siden kan du se priser på en masse danske kroer – og tilmed købe ophold.

Weekendopholdet.dk tilbyder kroferie ved en række udvalgte danske kroer. Gå ind på siden og tjek priser og kroerne ud.

Om kroferie i Danmark

Mange af de danske kroejere fokuserer på det idyliske, hvilket gør det til noget særligt at være på kroferie i Danmark, fremfor alternativer såsom hotelferie. I Danmark har vi en rigtig flot natur, som kan være svær at opleve, hvis man fx bor i storbyerne. En kroferie kan være en rigtig god måde at opleve denne natur på.

Ifølge Visitkolding.dk har vi i Danmark 450 kroer, hvoraf 100 af dem af kgl. priveligerede. Der er masser af gammel kultur at finde i disse gamle bevarede kroer.

Kroophold tilbud

Til tider er det muligt at finde gode tilbud på kroophold. Disse tilbud forekommer dog kun udenfor “krosæsonen”. Ved højsæson, som er i sommer-,påske og efterårsferien bør du ikke forvente at nogle kroer har tilbud på deres ophold.
Hvis du vil gøre dig noget håb om at finde kroophold tilbud i højsæsonerne, skal du gå efter “last minute” opholdende.

Forskellige former for kroferier

Groft sagt findes der to former for kroferier:
1. Den type, hvor man holder ferie på én bestemt kro.
2. Den type kroferie, hvor man rejser fra sted til sted. Dette kan gøres ofte på cykel (cykelferie) eller i bil, men kan men kan naturligvis også komme fra sted til sted med bus og tog (ja sikkert også taxi).

Kommentarer

Har du selv været på kroferie i Danmark? Hvis, hvordan har din oplevelse været med det? Skriv meget gerne en kommentar!

Leave a reply