Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Kitchenaid køkkenmaskine | Tilbud | Røremaskine | Artisan

Kitchenaid køkkenmaskine | Tilbud | Røremaskine | Artisan

Denne artikel handler om Kitchenaid køkkenmaskiner. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Kitchenaid er blandt det allermest populære mærke indenfor køkkenmaskiner. Mærket har eksisteret siden 1919 og blev startet i USA, men sælges i dag ved alle verdens hjørner.

Design på Kitchenaid køkkenmaskine

En af grundene til at Kitchenaid køkkenmaskine er så forbandt populære, er pga. deres flotte retro design, som går lige i hjertet på mange mennesker. Designet er tidsløst. Faktisk blev det nuværende design skabt i 1937 af designeren Egmont Arens.
Maskinen har vundet rigtig mange designpriser og er endda udstillet på flere museer i verdenen, her er de mest kendte Museum of Modern Art i New York og San Francisco.

Om Kitchenaid køkkenmaskiner

Kitchenaid køkkenmaskiner består næsten udelukkende af metal. Faktisk består den af 98 % metal, hvilket er ensbetydende med den er stabil og holdbar. Maskinerne har en levetid på 30 år i gennemsnittet, hvilket er en god grund til at vælge en køkkenmaskine fra dette mærke. Motoren har en drivkraft på 300 watt og kan indstilles med op til 10 forskellige hastigheder.

Garanti
Typisk er der en garanti på 5 år på motoren.

Kitchenaid køkkenmaskine test

Røremaskinen fra Kitchenaid er blevet testet af Altfordamerne.dk. Der er testet mellem to modeller; en fra Kitchenaid og en fra Kenwood. Modellen fra Kenwood har en pris på 6500 kr og har en skål 6,7 L, mens Kitchenaid modellen koster 4000 kr og har en kapacitet på 4,8 L.
Kitchenaid vandt når det galt designet og lækkerheden, mens Kenwood modellen vinder på punktet råstyrke. Dog blev brødet ens ved begge maskiner.

I en test foretaget af Idenyt.dk fik Kitchenaid køkkenmaskinen en placering øverst med 4 ud af 5 point. På samme plads kom modellen Major premier KMM760 fra Kenwood.

Politiken.dk foretog i 2011 en test af 8 forskellige køkkenmaskiner. I denne test endte Kitchenaid modellen på en 6 plads med 3 ud af 6 point. Vinderen blev modellen ASSISTENT original AKM6120MW.

Den billigste forhandler

I Danmark fås Kitchenaid køkkenmaskiner til en pris på omkring 4700 kr. Dog har vi fundet dem endnu billigere på en udenlandsk webshop, nemlig Amazon.co.uk, hvor priserne er langt lavere.

Leave a reply