Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Hunter gummistøvler | Udsalg | Tilbud

Hunter gummistøvler | Udsalg | Tilbud

I de seneste år er det blev mere og mere moderne som kvinde at gå med gummistøvler. Det er ikke længere fodtøj, man bruger når det regner, men istedet et symbol på stil. I denne artikel ser vi nærmere på den absolutte toppe indenfor gummistøvler, nemlig de yderst populære Hunter gummistøvler! I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Om hunter gummistøvler

Hunter er et skotsk firma, startet tilbage i 1856, og har dermed rigtig mange års erfaring på bagen. Hunter gummistøvler er i høj kvalitet, hvilket nærmest er et krav, da det regner meget i Skotland, hvor de produceres – og dermed skal gummistøvlerne bruges meget i hjemlandet!

Hunter har fastholdt de gamle traditionelle metoder, hvad gummistøvler angår. Alle Hunter gummistøvler er nemlig håndlavet, og produceret af 100 % naturlig gummi. Ofte hænger pris og kvalitet sammen. Det gør det også ved Hunter gummistøvler, som vi allerede har slået fast er i rigtig god kvalitet. Prisen er dermed også relativt høj (husk på alt er relativt), sammenlignet med priserne på gummistøvler fra andre mærker. Du har dog mulighed for at spare penge på dine gummistøvler ved at handle udenlandsk, hvilket næste afsnit handler om.

Hunter gummistøvler: Handel udenlandsk!

Prisen på et par Hunter gummistøvler er meget varierende. Du kan få modeller som koster mellem 500 – 1200 kr.
Jeg har søgt på nettet, for at se, hvor man kan købe Hunter gummistøvler billigst. Generelt har jeg bemærket at de engelske webshops har billige Hunter gummistøvler end vi har her i Danmark.
Amazon er en af de webshops, jeg vil anbefale dig at købe dine Hunter gummistøvler fra. Jeg har selv handlet en del gange på Amazon, som iøvrigt er verdens største webshop. Jeg har i dette afsnit henvist til den britiske Amazon afdeling, som der er mange fordele ved at handle ved. Her er nogle af dem:

  • Fri fragt ved handel for over 25 £ (Ca. 225 kr)
  • Lave priser, stort udvalg og mange gode tilbud.
  • Ingen told, da afdelingen ligger indenfor Europas grænser.
  • Relativ hurtig levering, taget i betragtning af det er en engelsk webshop. Leveringstiden er på 3-10 dage.

Alle varer på Amazon er desuden originale. Personligt har jeg handler der rigtig mange gange, og jeg kan varmt anbefale at handle der, indenfor de fleste varer! (Du finder den danske pris ved at gange prisen med ca. 5,5)

Hvis du vil se på flere udenlandske webshops med salg af Hunter gummistøvler, så tag en søgning på “hunter wellies” på google.

Størrelsen på dine Hunter gummistøvler

Et af problemerne ved at handle på nettet, er at man ikke kan prøve skoen på inden man køber den (eller kan man?). Der er to muligheder for at sikre dig, du køber Hunter gummistøvler i den rette størrelse.
1. Du kan gå ned i den nærmeste butik, som sælger Hunter gummistøvler, og prøve skoen på – og dermed tjekke, hvilken størrelse du skal bruge, og derefter købe skoen derhjemme over nettet.
2. Tjek en af de skoguider på Hunter gummistøvler, som der er på nettet. Ericscott.dk har bl.a. en god guide om dette.

Gummistøvle tests med Hunter

Der er blevet skrevet om én enkelt test på nettet om Hunter gummistøvler, og den er foretaget af DR (klik på linket for at læse den). I den test er der blevet testet mellem tre forskellige modeller; Hunter-, Units- og Vagabond gummistøvler. I den viser det sig at Hunter gummistøvlerne ikke er tætte.
Denne test er dog ikke ensbetydende med at Hunter gummistøvler generelt er i dårlig kvalitet, eller ikke er vandtætte. Hvis du køber en utæt Hunter gummistøvler er jeg sikker på du kan få den refunderet.

Har du oplevet at dine Hunter gummistøvler har været utæt? Og hvis hvad gjorde du? Skriv meget gerne en kommentar med dine oplevelser, hvad enten de er positive eller negative. 

Konklusion: Hunter gummistøvler?

Her samler vi op på, nogle af de vigtigste ting om Hunter gummistøvler, som er nævnt i denne artikel. De vigtigste pointer er:

  • God kvalitet. Du får en støvle som kan holde i mange år og som holder regnen ude.
  • De er moderne, hvilket gør dig moderne. Et symbol på stil.
  • Der er penge at spare ved at handle udenlandsk.
  • Husk at tjekke en størrelses guide, inden du handler på nettet. Ikke alle sko er i samme størrelse.
  • Hunter gummistøvlerne klarede sig ikke godt i en test af DR.

Flere gummistøvlemærker

Vi har også skrevet om andre gummistøvlemærker. Klik på linket for at læse dem:
Viking gummistøvler
Ilse Jacobsen gummistøvler
Lacrosse gummistøvler

Dine erfaring med Hunter gummistøvler

Hvis du har noget erfaring med Hunter gummistøvler må du meget gerne smide en kommentar. Er du glad for dem? Oplever du de er bedre eller dårligere end andre gummistøvler? Har du positive eller dårlige erfaring?
På forhånd tak og hav en god dag!

Leave a reply