Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Dixie tasker | Kvalitet | Pris | Forhandler

Dixie tasker | Kvalitet | Pris | Forhandler

Denne artikel handler om Dixie tasker. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Prisen på Dixie tasker

Indenfor modetasker hører Dixie i den billige ende. En skuldertaske koster ikke mere end omkring 1000 kr. Mindre tasker kan fås til priser af kun 300 – 400 kr, mens punge har en pris på omkring 200 kr. Clutches koster omkring 400 kr.

Kvalitet

Vi har endnu ikke fået nogen anmeldelser af kvaliteten af Dixie tasker. Hvis du kender til kvaliteten så efterlad meget gerne en kommentar. Tjek også vores afsnit “anmeldelser” for at se udtalelser om Dixie tasker.

Hvad mener du om kvaliteten af Dixie tasker?

View Results

Loading ... Loading …

Anmeldelser

Her har vi samlet de udtalelser der har været om Dixie tasker på de danske forums. Dog har vi kun fundet én enkelt brugbar udtalelse:

  • Ungmor.dk fra 2011. Der skrives: “Gider ikke Dixie`s tasker. Kvaliteten er bare så dårlig.

Forhandlere af Dixie tasker

I Danmark har vi relativt mange forhandlere af Dixie tasker. På Smartgirl.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af Dixie tasker og punge.

Webshoppen Carriealong.dk har ligeledes en et stort udvalg.

Brugte dixie tasker

Rigtig mange har gode erfaringer med at købe brugte tasker på nettet. Brugte varer er stærkt reduceret og typisk er kvaliteten rigtig god – og ved mange tasker kan det ikke engang ses at den er brugt. Trendsales.dk og DBA.dk er de største brugtforhandlere vi har her i Danmark.

Har du erfaring med Dixie tasker?

Har du nogen form for erfaring med Dixie tasker? Hvis må du meget gerne smide en kommentar i kommentarfeltet herunder. Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om kvaliteten og prisen på din Dixie taske, samt hvor den er købt.

Hvilke taskemærker vil du anbefale?

View Results

Loading ... Loading …

Leave a reply