Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Depeche tasker, clutches og bælter

Depeche tasker, clutches og bælter

Køb billige Depeche tasker her »

[/heading]

Denne artikel handler om Depeche tasker, bælter og clutches. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Om Depeche

Depeche er et dansk mærke, som blev startet i 1999. Mærket blev startet af Janni Hørdums, med et mål om at give kunderne mere end de betaler for. Faktisk var konceptet bag mærket, at skabe et mærke hvor kvaliteten er rigtig god, men prisen samtidig også er fair. Depeche er et af Danmarks største mærker indenfor accessories og lancerer årligt to kollektioner af tasker og bælter. Skindet er altid i højeste kvalitet.

Kvaltiet af Depeche tasker

Depeche er kendt for at levere tasker og bælter i høj kvalitet. Stilen er som regel tidsløs og designet er stilrent. De fleste af Depeches tasker bliver produceret af okseskind – også kaldet “cow antik”.
Cow antik er et kendt materiale til kvalitetstasker. Det kendetegnes ved at farverne ikke er ens over det hele, men at de får et flottere udseende med tiden. Depeche fokuserer på funktionalitet og gennemført design.

Priser på Depeche tasker

Tasker fra Depeche kan findes til priser fra 1000-1250 kr. Prisen afhænger af størrelse, model, materiale og funktionalitet.

Balsam til Depeche lædertasker

Adax sælger en læderbalsam til lædertasker. Balsammen fremhæver læderet farve, samt plejer tasken, hvilket giver tasken en længere levetid. Balsammen imprægnerer mod vand og salt, og giver tasken maksimal beskyttelsen. Den er 100 % et dansk naturprodukt, som er baseret på lanolin, bivoks og kokosfedt. Den kan købes i Madamechic for 79 kr.

Du kan også købe læder skumrens til din taske. Det koster 119 kr på Madamechic. Det bruges til, hvis din lædertaske er blevet beskidt. Skumrensen kan bruges til alle lædertyper, som kan tåle vand, og er mild og brugsklar. Skumrensen kan anvendes på ruskind, slebet skind og på sart læder anbefales det, at der foretages en test inden behandlingen foretages.

Har du erfaring?

Har du nogen erfaring med Depeche tasker? Efterlad gerne en kommentar, hvis du har nogen erfaring – og fortæl meget gerne hvordan du oplever kvaliteten i forhold til prisen og hvor du har købt din taske. På forhånd tak.

Leave a reply