Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Decadent tasker | Udsalg | Priser | Kvalitet | Forhandler

Decadent tasker | Udsalg | Priser | Kvalitet | Forhandler


Denne artikel handler om Decadent tasker. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Om Decadent

Mærket Decadent er relativt nyt. Det blev startet i 2005, af den danske designer Karina Mundt. Da mærket blev grundlagt producerede det kun accesories, men i dag har de udvidet, så de også sælger tasker.

Prisen på Decadent tasker

Prisen på Decadent tasker ligger i den høje ende. En almindelig kvindeskuldertaske beregnet til shopping kan sagtens koste 2800 kroner eller derover. Prisen afhænger naturligvis af størrelsen på tasken, samt hvilken model det er.

Kvalitet af Decadent tasker

Det er endnu ikke lykkedes os at forhøre os om kvaliteten blandt mange danske forbrugere af Decadent tasker. Men du har en Decadent taske, må du meget gerne besvare afstemningen herunder og skrive en kommentar med, din holdning omkring kvaliteten.
Tjek kategorien anmeldelser og se de enkelte udtalelser der har været på forums om Decadent tasker.

Hvordan oplever du kvaliteten af Decadent tasker?

View Results

Loading ... Loading …

Anmeldelser

Udtalelser om Decadent tasker:
Vi har taget et kig på de danske forums, for at se, hvad der bliver sagt om Decadent tasker:
Dindebat.dk fra 2010. Der skrives: “Selvom jeg synes at kvaliteten hos Decadent er ok, så var prisen altså i overkanten i forhold til, hvad man får
Kvaliteten er rigtig god. Syningerne er pæne, læderet er handskeblødt og der er god plads[...] Jeg synes at kvaliteten matcher prisen.
Decadent laver lækre tasker som bestemt er kvalitet og godt design“.

Forhandler af Decadent tasker

Decadent tasker kan købes på deres officielle shop som hedder Decadentshop.dk. Udvalget er på over 50 forskellige modeller.

Brugt Decadent taske

Der er mange på nettet, som berettiger om deres gode køb af en brugt taske. Ved brugt handel kan du få en rigtig lækker taske, hvor prisen er sat meget ned og du får meget for pengene, dog er varen heller ikke helt ny. Hvis du vil se nærmere på mulighederne for brugthandel af Decadent tasker, anbefaler vi at du tager et kig på Trendsales.dk

Decadent taske udsalg

Det er meget sjældent man finder udsalg på Decadent tasker. Lige nu er der ingen udsalg, men vi vil opdatere så snart vi finder et, så hold dig opdateret.

Har du erfaringer med Decadent tasker?

Har du erfaring med Decadent tasker? Hvis må du meget gerne efterlade en kommentar. Fortæl meget gerne, hvordan du oplever kvaliteten, hvor meget prisen var og hvor den er købt. På forhånd tak.

Hvilke taskemærker vil du anbefale?

View Results

Loading ... Loading …

Leave a reply