Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Bobles | Tilbud | Tumledyr | Udsalg

Bobles | Tilbud | Tumledyr | Udsalg

3 bobles (Kopier)

Denne artikel handler om tumledyrene fra Bobles. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:

Forhandlerliste

Legeskab.dk
Magasin.dk
Tilføj forhandler

Hvis du gerne vil handle i en fysisk butik, anbefaler vi at du tager ind på Bobles.dk hjemmeside og ser en liste over alle danske butikker, som forhandler Bobles.

Hvilke tumledyr er der?

Bobles har udviklet en hel del tumledyr efterhånden og løbende kommer de med nye. Her er en liste med de tumledyr, som kan købes fra Bobles i butikkerne lige nu:
Sandorm – koster omkring 700 kr. (kan bl.a. bruges som rokkestol og skammel)
Fisk -koster omkring 350 eller 600 kr. (kan bl.a. bruges som bord og stol)
Hval – koster omkring 900 kr. (kan bl.a. bruges som gyngestol, stol eller siddeplads)
Orm – koster omkring 900 kr. (Kan bl.a. bruges som vippestol)
Ugle – koster omkring 500 eller 800 kr, kommer an på størrelsen. (kan bl.a. bruges som vippe og stol)
Elefant – koster omkring 900 kr. (er nok den mest populære tumledyr, kan bl.a. bruges som vippe)
Hule – koster omkring 900 kr. (kan bruges som gemmested og et sted, hvor barnet kan lege) – koster omkring 900 kr
Krokodille – koster omkring 800 kr (kan bruges som trappe og vippe)
Kylling – koster omkring 250 kr. (Kan bl.a. bruges som vippebræt)
Slangebord – koster omkring 1.700 kr. (kan bl.a. bruges som tunnel, hule eller bord)

Prisen som er angivet er cirkaprisen på nettet.

Materialet af Bobles tumledyr

Bobles tumledyr er produceret i fast skum med blød overflade og indeholder ingen giftstoffer. Alle tumledyrene er testet til børn. Der er ingen skarpe hjørner og materialet er let, men stadig holdbart.
Bobles tumledyr kan godt tåle vand, hvilket gør dem perfekt egnet til leg i svømmehaller og badekar, da de flyder over vandet.

Hvorfor købe Bobles tumledyr?

Bobles er dansk og udvikler jævnligt nye smarte og kreative tumledyr til børnene. Bobles har vundet flere priser, for deres unikke tænkning af deres børnemøbler. Bl.a. har de vundet prisen “Baby Innovation Award” i Holland. Deres tumledyr er multifunktionelle. De kan bruge til en masse former for leg, hvor kun fantasien sætter grænser. Farverne er altid farverige og spændende.
Børnemøblerne fra Bobles udvikler en masse egenskaber blandt børn. Styrken, motoriken, balancen er bare nogle af de egenskaber, som barnet udvikler. Netop fordi disse egenskaber udvikles, bliver de anbefalet af fysioterapeuter landet over, da Bobles tumledyr er det eneste legetøj til børn, som udvikler det hele indenfor børns motorik.
Besøg Bobles hjemmeside her.

Balancen er vigtig

Som vi før har skrevet om i vores artikel om sansegynger, så er det vigtigt at børn udvikler en god balance. Undersøgelser har vist, at børn med dårlig balance ofte er mere nervøse end andre børn. I takt med at man får trænet sin balanceevne bliver man mindre nervøs.
Derfor bør du overveje at købe et redskab eller legetøj til dit barn, som gør at barnet udvikler sin balance.

Bobles tumledyr på tilbud

Det er meget sjældent, at der er tilbud på Bobles tumledyr. Eftersom tumledyrene er meget populære og tidsløse, har butikkerne ingen problemer med at komme af med dem.
Hvis du vil gøre dig forhåbninger om et tilbud, skal det enten være ved et lagersalg, eller fordi du er heldig. Ind i mellem er der tilbud på de danske webshops, men typisk sparer du kun omkring 10 %.

Et alternativ til at anskaffe sig et bobles tumledyr på tilbud, er at købe det ved en brugtforhandler. Det lyder meget negativt at købe noget brugt, men dem som har prøvet det, vil vide at det er det ikke.
På flere debatter på nettet har glade mødre fortalt om, hvordan de har kunne købe et næsten ubrugt Bobles tumledyr til langt under pris!
DBA.dk og Trendsales.dk er de største danske forhandlere af brugte tumledyr.

Kommentar

Har du nogen kommentar, ris eller ros til artiklen, må du meget gerne skrive en kommentar. På forhånd tak.

Leave a reply