Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Billige fodboldstøvler | Tilbud | 3 tips til billigere fodboldstøvler

Billige fodboldstøvler | Tilbud | 3 tips til billigere fodboldstøvler

Fodboldstøvler

Denne artikel vil handle om, hvordan man finder billige fodboldstøvler. I løbet af artiklen vil vi fortælle om følgende:


Fodboldstøvler kan være dyre sager, som man nemt kan komme til at bruge alt for mange penge på. Med mange års fodbold bag mig og arbejde i en sportsbutik, har jeg selv erfaring indenfor, hvordan man anskaffer sig billige fodboldstøvler.
Her er mine bedste tips, til hvordan du finder billige fodboldstøvler:

1. Tip: Billige fodboldstøvler på nettet

Mange vælger at købe fodboldstøvlerne i de fysiske sportforretninger. Men ved at handle på nettet, har du mulighed for at spare en masse penge – af flere årsager. Netbutikker har ofte større udvalg og lavere priser, da de kan nå ud til langt flere mennesker og ikke behøver et ligeså stort lager som almindelige butikker.

Problemet ved at handle på nettet, er dog, at du ikke kan prøve skoene på inden brug – eller kan du? Et godt tips er at du går ned i din lokale sportsforretning, finder de fodboldstøvler, som du gerne vil have, samt finder ud af, hvilken størrelse du skal bruge og derefter finder dem det billigste sted på nettet.

Ved hjælp af en prissammenligningsside, vil du kunne finde ud af, hvor fodboldstøvlen kan købes billigst online.

2. Tip: Fodboldstøvler på tilbud

Det andet tip går ud på, at du køber fodboldstøvlerne på tilbud. Det kan lyde mere simpelt, end det egentlig reelt er. Men mindst to gange om året har næsten enhver sportsbutik tilbud på deres fodboldstøvler; i januar under januarudsalget og om sommeren ved sommerudsalget.
Butikkerne har udsalg på disse tidspunkter af året, fordi der er kommet nye modeller på markedet og gamle fodboldstøvler skal ud. Ved disse tilbud / udsalg skal du være hurtigt ude, da fodboldstøvlerne ellers bliver snuppet af andre. Desuden skal du være opmærksom på, at flere modeller sagtens kan være udsolgt inden udsalget overhovedet starter.

3. Tip: fodboldstøvler i kædevarehuse

De fleste vælger at købe deres fodboldstøvler i sportsforretningerne, da det er her udvalget af størst og de ansatte ser ud til at have bedst styr på det. Det er også rigtigt, men til gengæld er det også ofte her priserne er højst! Hvis du vil have billige fodboldstøvler kan det være en rigtig god løsning, at købe støvlerne i store kædevarehuse såsom Bilka eller lignende. Priserne er ofte langt billigere her, da de har meget store varelager og får større mængderabat end de lidt mindre sportsforretninger.
Hvis du vælger at handle fodboldstøvler i disse kædevarehuse skal du dog ikke forvente, at få nogen hjælp til valget af støvler. Til gengæld kan du få en masse hjælp på nettet!

Valg af fodboldstøvler

Især unge foretrækker de dyre fodboldstøvler, som har et fedt design og som ser gode ud. Personligt er det ikke noget jeg vælger mine støvler ud fra – og egentlig synes jeg bare man betaler overpris. Forskellen på et par fodboldstøvler til 600 og 2000 er ikke særlig stor og min personlige mening, er at det overhovedet ikke er det værd, at købe et par fodboldstøvler til 2000 kr – og det ofte er ved de kedelige fodboldstøvler, du får mest for pengene.

Faktisk er det sådan at dyre fodboldstøvler oftere går i stykker (har jeg hørt fra en pålidelig kilde). Tag for eksempel Nike Free, som koster mange tusinde kroner. Støvlen er tyndt lavet – og vejer ikke så meget, så man kan løbe hurtigere. Men skoen er hverken sund for foden eller i særlig god kvalitet. Den går meget nemt i stykker.

Størrelse og handel på nettet

Du kan ikke altid stole på at størrelsen på fodboldstøvler er den samme. Det kan være meget varierende, hvilken størrelse du skal have, alt efter, hvilket mærke du køber fra. Derfor bør du ikke købe en fodboldstøvle over nettet, uden først at have prøvet den på!

Forhandlerliste

Unisport.dk
Tilføj forhandler

Kommentarer

Har du nogen tips til, hvordan man anskaffer sig billige fodboldstøvler – eller har du nogen ris, ros eller andet feedback til artiklen? Vi vil meget gerne høre fra dig – smid meget gerne en kommentar!

Leave a reply