Warning: Creating default object from empty value in /var/www/guide-nettet.dk/public_html/wp-content/plugins/wplike2get/wpLike2Get.php on line 119
Adax tasker og clutches – Spar op til 70 % på Adax lædertasker

Adax tasker og clutches – Spar op til 70 % på Adax lædertasker

Denne artikel vil omhandle Adax tasker. I artiklen vil vi både fortælle om design og kvaliteten af Adax tasker, men også vise et eksempel på, hvordan vi sparede 70 % på vores Adax taske.

Om Adax – baggrund

Adax blev grundlagt af Eugen Silfen tilbage i 1982 og er dansk design i verdensklasse! Mærket sælger alt indenfor accesories og tasker. Især indenfor tasker har mærket gjort sig utrolig populære.

Spar penge på din Adax taske

Amazon.de finder du et stort udvalg af Adax tasker og clutches. Der er altid rigtig mange gode tilbud derinde, hvorved du kan spare en masse penge!
Vi fandt bl.a. frem til denne clutch (se billedet), som er sat ned fra 95 € (710 kr) til 27 € (201 kr), altså en besparelse på omkring 500 kr! Yderligere skal dog betales omkring 3 € i pakning af produktet.
Prisen er inklusiv moms og leveringstiden er på 7 – 21 dage til Danmark. Har du nogen spørgsmål ved handel på Amazon.de, må du meget gerne efterlade en kommentar!

Adax clutch

500 kr sparet på denne clutch ved at handle på Amazon.de

I Danmark ville denne clutch have en pris af 499 – 799 kr. Vi har dog ikke kunne finde den præcis samme clutch ved en dansk forhandler.

Adax tasker på tilbud i Danmark

Det er ikke særlig ofte at man ser Adax tasker på tilbud, da de er meget populære. Vi har dog fundet frem til én enkelt forhandler, der regelmæssigt har tilbud. Det er forhandleren (som vi vil henvise til flere gange i denne artikel) Smartgirl.dk, som har i alt 90 forskellige modeller at vælge mellem. Af disse 90 modeller er 46 af dem på tilbud og besparelserne er på 50 – 25 %.

Kvaliteten

Vi har forhørt os på danske forums for at høre, hvad folks holdning var til kvaliteten af Adax tasker. Alle har fortalt at kvaliteten er super god og at taskerne er en god investering, da de holder så længe. Nogen fortæller endda at taskerne bliver pænere med alderen.
Skindet, som bliver brugt på taskerne kommer hovedsageligt fra Italien og Frankrig.

Prisen på en Adax taske

Prisen afhænger naturligvis meget af størrelse, funktionalitet etc. så man kan ikke tale om en entydig prisklasse. Men typisk har de store håndtasker fra Adax en pris på omkring 1700-2200 kr, mens mellemstore har en pris på 1300-1900 kr.

Design

Adax tasker er kendt for deres gode funktionalitet og ikke mindst deres simple tidsløse design, som passer til ethvert sæt tøj. Der er ikke brugt unødvendige detaljer, designet er så stilrent som det overhovedet kan være!
Alle lædertaskerne er produceret i Treviso læder, som kommer fra kalve. Læderet er naturligt og ikke behandlet med kemikalier. Dette giver tasken et naturligt flot udseende.

Designeren Stine Goya er blevet tilknyttet Adax og hun står i dag for en række design til taskerne. Hendes stil er mere farverig end de traditionelle Adax tasker, men samtidig er designet enkelt.

Fysiske forhandlere af Adax

Nogle mennesker sværger til at handle i fysiske butikker, hvilket der også kan være god grund til. Når du køber en Adax taske i en fysisk butik, har du mulighed for at mærke den og bedre kunne vurdere om det er den taske du vil have. Adax forhandles ved mange forhandlere online, men heldigvis gør det sig også gældende ved fysiske butikker, både i Danmark og i udlandet. Du kan se en liste med fysiske forhandlere på deres Adax hjemmeside, ved at følge dette link.

Behandling af Adax tasker

Adax Balsam

Adax Balsam

Du kan købe tilhørende Adax Balsam med til din Adax taske. Dette fremhæver læderets farve og forlænger samtidig taskens levetid. Adax Læderbalsam imprægnerer mod blandt andet vand og salt, hvilket giver tasken maksimal beskyttelse. Du kan købe 75 mL af dette på Magasin.dk for 89 kr.

Du kan også købe Adax Protection Spray til din Adax taske. Dette kan købes for 99 kr for 200 mL på Magasin.dk. Adax protection kan bruges til de fleste lædertyper og giver en transparent beskyttelse mod væske, snavs og pletter. Hvis du anvender dette regelmæssigt på dit læder, vil produktets levetid blive forlænget. Adax Protection Spray er biologisk nedbrydeligt.

Populære Adax tasker og clutches

På Smartgirl.dk kan du inddele Adax taskerne i de mest populære modeller. Her har vi samlet de tre mest populære:

1. Adax Læder computertaske
Adax tasker 1
Købes på: Smartgirl.dk
Denne Adax læder computertaske kan fås i mange forskellige farver. Den har en pris i Danmark på 2499 kr, hvilket gør den til en af de dyrere modeller. Den har udstyret med en lynlås lomme foran. I midterste rum er der lynlåslukning og med to store rum, et på hver side, som kan lukkes med trykknap. Den aftagelige skulderrem er justerbar.
Taskens mål i højde x bredde x dybde er: 30 x 37 x 15 cm
Modelen er 176482
Den er produceret af meget stærk gennemfarvet kalvelæder. I takt med tasken bruges vil der opstå et smukpatineret look. Tasken kræver minimal beskyttelse.

2. Adax Læder Clutch
Adax Læder Clutch
Adax Læder Clutch kan købes for 599,95 kr på Smartgirl.dk
Den har lynlås lukning og udvendig rum. Indvendigt i clutchen er der plads til kreditkort. Indvendigt er der to store rum og lynlåsrum i midten. Derudover medfølger et kreditkortholder i læder og håndledsrem og i flettet læder.
Clutchens mål er i Højde x bredde x dybde: 13 x 20 x 4 cm.
Clutchens læder er lavet af robust læder fra unge bøffel kalve. Kvaliteten af læderen er meget høj. Under garvnings processen fokuseres der på at skabe en blød og glat læder, som kan modstå meget og som samtidig er holdbar. Taskens overflade har et ungt look, som matcher det rå design.
Modellen har nummeret 432169

3. Adax flettet lædertaske
Adax Læder flettet taske
Adax flettet læder taske har en pris på 1999 kr på Smartgirl, men er netop nu på tilbud til 1199 kr. Tasken kan fås i forskellige farver.
Tasken er flettet foran og der er strop med nitter i taskens sider. Indvendigt er der i tasken et stort rum, som ka n lukkes med lynlås. Desuden er der en indstiklomme som er praktisk til fx mobil. Bærehanke og aftagelig regulerbar skulderstrop.
Tasken har målene, i højde x bredde x dybde: 37 x 33 x 19 cm.
Måler 37 x 33 x 19 cm ( højde x bredde x dybde )
Gennem taskens garvingsproces bruges naturprodukter, hvilket skaber en god kvalitet for læderet. I den afsluttende forarbejdningsfase, anvendes voks, hvilket gør overfladen karakteristisk. Dette gør også læderet behageligt at røre og gør overfladen snavs- og smudsafvisende. Det anbefales at denne taske plejes regelmæssigt med Adax læderbalsam.
Taske modelnummer er 167275

Flere modetasker

Er du interesseret i at læse om andre modetasker, anbefaler vi vores artikler om:
Oilily taskerDKNY tasker og Dunlop tasker

Din erfaring

Har du selv noget erfaring med Adax tasker – hvis må du meget gerne dele den med os i kommentarerne! Eller hvis du har noget ris, ros eller andet til artiklen!

One Response to Adax tasker og clutches – Spar op til 70 % på Adax lædertasker

  1. Admin - Klaus says:

    Jeg har rigtig gode erfaringer med taskerne fra Adax. Købte for nogen måneder siden en til min kæreste og hun var virkelig vild med den. Modellen kostede lidt over 2000 kr, men det var virkelig alle pengene værd

Leave a reply